Reşit Alkan

Yüksek seçim kurulu CHP Besni teşkilatını itirazını ret etti

Dünya 07.04.2024 - 14:48, Güncelleme: 07.04.2024 - 15:04 5746+ kez okundu.
 

Yüksek seçim kurulu CHP Besni teşkilatını itirazını ret etti

Yüksek seçim kurulu CHP Besni teşkilatını itirazını ret etti
31 Mart yerel seçimlerinin ardından önce ilçe seçim kuruluna, daha sonra il seçim kuruluna itiraz eden Cumhuriyet Halk Partisi Besni teşkilatı son olarak itirazını reddetmesinin ardından son olarak yüksek seçim kuruluna itirazda bulunmuştu. CHP'nin İtirazını değerlendiren yüksek seçim kurulu (YSK) itirazı reddetti. Böylece bütün itiraz yolları kapanmış oldu. Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada; Sevgili hemşehrilerim;  CHP 'nin Seçimlere ilişkin itirazları son merci YSK tarafından da reddilerek Belediye Başkanlığımız bir kez tescillenmiştir. Besni'mize hayırlı olsun. Besni'mizi nasıl birlikte kazandı isek bu şehrin yaralarını yine birlikte saracağız. Şehrimizi şeffaf belediyecilik anlayışıyla her alanda hak ettiği yere taşıyacağız. Besni Belediyesi halkın belediyesi olacak. Seçim sürecinde dua ve desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.
Yüksek seçim kurulu CHP Besni teşkilatını itirazını ret etti

31 Mart yerel seçimlerinin ardından önce ilçe seçim kuruluna, daha sonra il seçim kuruluna itiraz eden Cumhuriyet Halk Partisi Besni teşkilatı son olarak itirazını reddetmesinin ardından son olarak yüksek seçim kuruluna itirazda bulunmuştu. CHP'nin İtirazını değerlendiren yüksek seçim kurulu (YSK) itirazı reddetti. Böylece bütün itiraz yolları kapanmış oldu. Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada;

Sevgili hemşehrilerim;  CHP 'nin Seçimlere ilişkin itirazları son merci YSK tarafından da reddilerek Belediye Başkanlığımız bir kez tescillenmiştir. Besni'mize hayırlı olsun. Besni'mizi nasıl birlikte kazandı isek bu şehrin yaralarını yine birlikte saracağız. Şehrimizi şeffaf belediyecilik anlayışıyla her alanda hak ettiği yere taşıyacağız. Besni Belediyesi halkın belediyesi olacak. Seçim sürecinde dua ve desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve besnidenhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.