Reşit Alkan

Besni'nin İhtiyacı Olan Karar Alındı.

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.04.2024 - 19:36, Güncelleme: 14.04.2024 - 12:06 5895+ kez okundu.
 

Besni'nin İhtiyacı Olan Karar Alındı.

Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan Başkanlığında toplanan Besni Belediye Meclisi Şeffaf Belediyecilik Kararı Aldı. Nisan ayı Meclis Toplantısından itibaren "Şeffaf Belediyecilik" anlayışıyla Belediye Meclisi Toplantıları Besni Belediyesi Sosyal Medya Hesaplarından "Canlı Olarak Yayınlanacak"
Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan başkanlığında toplanan yeni dönemin ilk meclis toplantısı Besni Belediyesi meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.  Komisyonlarda görev alacak üyelerin seçimi gizli oylama yöntemi ile yapıldı. Yapılan oylamalarda; Belediye Meclisi Kâtip Üyeliğine;  1-İsmail Kiğılı 2-Hacı Ali Ormankıran  Yedek Üyeliğe;  Selahattin Göktaş Nebi Denizhan  Belediye Meclisi Başkan Vekilliğine, 1.Şahin Sarıgüllü 2.Cüneyit Yaşar  Belediye Meclisi Encümen Üyeliğine; 1-Cüneyit Yaşar  2-İsmail Kığılı İmar Komisyonu Üyeliğine; 1- Cüneyit Yaşar  2- İsmail Kığılı  3- Tahir Ekinci  Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliğine; 1- Arif Yiğit  2- İsmail Kığılı  3-Şükran Dutlu Tekinerdoğan  Tarihi Kentler Birliği Üyeliğine; 1- Hacı Ali Ormankıran  2- Kemal Akçakaya (Yedek),olarak belirlendi.  Belediye Meclis Üyesi Toplantı Huzur Hakkı 500₺ olarak belirlendi. 2023 yılı Belediye Faaliyet Raporu "oy birliği" ile reddedildi. Siyasi Kadrodaki Belediye Başkan Yardımcılığına Belediye Başkanı Reşit Alkan'ın onayı ile Ali Payam atandı. Ve Besni Halkının ısrarla istediği ve özlemle beklediği karar nihayet alındı. Nisan ayı Meclis Toplantısından itibaren "Şeffaf Belediyecilik" anlayışıyla Belediye Meclisi Toplantıları Besni Belediyesi Sosyal Medya Hesaplarından "Canlı Olarak Yayınlanacak"
Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan Başkanlığında toplanan Besni Belediye Meclisi Şeffaf Belediyecilik Kararı Aldı. Nisan ayı Meclis Toplantısından itibaren "Şeffaf Belediyecilik" anlayışıyla Belediye Meclisi Toplantıları Besni Belediyesi Sosyal Medya Hesaplarından "Canlı Olarak Yayınlanacak"

Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan başkanlığında toplanan yeni dönemin ilk meclis toplantısı Besni Belediyesi meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

Komisyonlarda görev alacak üyelerin seçimi gizli oylama yöntemi ile yapıldı. Yapılan oylamalarda;

Belediye Meclisi Kâtip Üyeliğine; 
1-İsmail Kiğılı
2-Hacı Ali Ormankıran 

Yedek Üyeliğe; 
Selahattin Göktaş
Nebi Denizhan 

Belediye Meclisi Başkan Vekilliğine,
1.Şahin Sarıgüllü
2.Cüneyit Yaşar 

Belediye Meclisi Encümen Üyeliğine;
1-Cüneyit Yaşar 
2-İsmail Kığılı

İmar Komisyonu Üyeliğine;
1- Cüneyit Yaşar 
2- İsmail Kığılı 
3- Tahir Ekinci 

Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliğine;
1- Arif Yiğit 
2- İsmail Kığılı 
3-Şükran Dutlu Tekinerdoğan 

Tarihi Kentler Birliği Üyeliğine;
1- Hacı Ali Ormankıran 
2- Kemal Akçakaya (Yedek),olarak belirlendi. 

Belediye Meclis Üyesi Toplantı Huzur Hakkı 500₺ olarak belirlendi.

2023 yılı Belediye Faaliyet Raporu "oy birliği" ile reddedildi.

Siyasi Kadrodaki Belediye Başkan Yardımcılığına Belediye Başkanı Reşit Alkan'ın onayı ile Ali Payam atandı.

Ve Besni Halkının ısrarla istediği ve özlemle beklediği karar nihayet alındı. Nisan ayı Meclis Toplantısından itibaren "Şeffaf Belediyecilik" anlayışıyla Belediye Meclisi Toplantıları Besni Belediyesi Sosyal Medya Hesaplarından "Canlı Olarak Yayınlanacak"

Adıyaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve besnidenhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.