Reşit Alkan

Türk Büro-Sen Adıyaman Şube Başkan Yardımcısı Suat Mat'ın açıklaması

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 11.02.2024 - 14:48, Güncelleme: 11.02.2024 - 16:38 5205+ kez okundu.
 

Türk Büro-Sen Adıyaman Şube Başkan Yardımcısı Suat Mat'ın açıklaması

Türk Büro-Sen Adıyaman Şube Başkan Yardımcısı Suat Mat'ın açıklaması;
Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcılarımız Sn: Sami Çam ve Sn: Emrah Coşkun, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Sendikalarımızın Şube Başkan ve Yöneticileri, çevre illerden Şube Başkanlarımız ve çok kıymetli üyelerimizin katılımıyla @tbs_adiyaman Şubemiz 1. Olağan Genel Kurulunu 10.02.2024 tarihinde sizinle birlikte açılışımızı yaparak gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Sizi şahsım ve Türk Büro-Sen yönetimi adına saygıyla selamlıyorum.   Hayat, geriye doğru anlaşılır ileriye doğru yaşanır. Bu nedenle, bir önceki yılın değerlendirmesi her zaman önemlidir. Toplumlar, üstesinden gelemeyecekleri sorunları gündemlerine almazlar. Bugün burada memurlarımızın özlük haklarını, sorunlarını ve her türlü yapılan haksızlıkları sonuna kadar dile getirmek ve çözümlendirmek için kurmuş olduğumuz şube açılışımızda bir araya gelmiş isek, emin olun, her birinin üstesinden gelecek gücümüz de, azmimiz de vardır! Tüm memurlarımızın özlük haklarını iyileştirme konusunda ısrarcı olduğumuzu bir kez daha dile getirmek isterim. Sahadan ve üyelerimizden gelen talepleri geniş kapsamlı değerlendirme, beklentilere cevap verebilme, sendikal faaliyetlerimizi daha fazla yayabilmek adına her geçen gün büyümeye devam ediyoruz, büyüdükçe memurlarımızın haklarını almakta güçlenip geçmişteki başarılarımıza başarılar katıyoruz.  Tüm üyelerimiz ve değerli memurlarımız bilsin ki Türk Büro-Sen hiçbir baskıya hiçbir mobbinge boyun eğmedi eğmeyecektir ! Yetkiye en yakın Sendika Türk Büro-Sen’dir. Büro hizmet kolundaki tüm memurlarımızı, Sendikamız Türk Büro-Sen’e üye olmaya davet ediyorum. Türk Büro-Sen Adıyaman Şubemiz Vatanımıza, Milletimize, Adıyaman İlimize hayırlı olsun. Katılım sağlayan değerli misafirlerimize ve kıymetli üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum, dedi.
Türk Büro-Sen Adıyaman Şube Başkan Yardımcısı Suat Mat'ın açıklaması;

Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcılarımız Sn: Sami Çam ve Sn: Emrah Coşkun, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Sendikalarımızın Şube Başkan ve Yöneticileri, çevre illerden Şube Başkanlarımız ve çok kıymetli üyelerimizin katılımıyla @tbs_adiyaman Şubemiz 1. Olağan Genel Kurulunu 10.02.2024 tarihinde sizinle birlikte açılışımızı yaparak gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Sizi şahsım ve Türk Büro-Sen yönetimi adına saygıyla selamlıyorum.  

Hayat, geriye doğru anlaşılır ileriye doğru yaşanır. Bu nedenle, bir önceki yılın değerlendirmesi her zaman önemlidir. Toplumlar, üstesinden gelemeyecekleri sorunları gündemlerine almazlar. Bugün burada memurlarımızın özlük haklarını, sorunlarını ve her türlü yapılan haksızlıkları sonuna kadar dile getirmek ve çözümlendirmek için kurmuş olduğumuz şube açılışımızda bir araya gelmiş isek, emin olun, her birinin üstesinden gelecek gücümüz de, azmimiz de vardır!

Tüm memurlarımızın özlük haklarını iyileştirme konusunda ısrarcı olduğumuzu bir kez daha dile getirmek isterim.

Sahadan ve üyelerimizden gelen talepleri geniş kapsamlı değerlendirme, beklentilere cevap verebilme, sendikal faaliyetlerimizi daha fazla yayabilmek adına her geçen gün büyümeye devam ediyoruz, büyüdükçe memurlarımızın haklarını almakta güçlenip geçmişteki başarılarımıza başarılar katıyoruz. 

Tüm üyelerimiz ve değerli memurlarımız bilsin ki Türk Büro-Sen hiçbir baskıya hiçbir mobbinge boyun eğmedi eğmeyecektir !

Yetkiye en yakın Sendika Türk Büro-Sen’dir. Büro hizmet kolundaki tüm memurlarımızı, Sendikamız Türk Büro-Sen’e üye olmaya davet ediyorum.

Türk Büro-Sen Adıyaman Şubemiz Vatanımıza, Milletimize, Adıyaman İlimize hayırlı olsun.

Katılım sağlayan değerli misafirlerimize ve kıymetli üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum, dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve besnidenhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.